8 de gen. 2015

Projecte Aula de Natura al Delta del Llobregat



Desde Fundació Sigea hem engegat un projecte de micromecenatge, per la compra i instal·lació d'un aula de natura transportable per situar-la en una finca agrícola: l'Espai Agroambiental del Delta del Llobregat, a Viladecans, Barcelona.

Amb la vostra aportació farem realitat la instal·lació d'un aula de natura enmig d'un espai natural i agrícola del Delta del Llobregat, que millorarà la qualitat i el confort en les activitats, beneficiant directament als nostres alumnes, visitants i per descomptat a vosaltres, els nostres mecenes.


Però, què és un projecte de micromecenatge?

Segons la Viquipèdia, el micromecenatge descriu la cooperació, atenció i confiança col·lectiva de persones que treballen conjuntament i inverteixen diners en altres recursos junts, normalment per internet, per donar suport als esforços iniciats per altra gent o organitzacions. El finançament en massa es du a terme amb diversos objectius, des d'ajuda humanitària, periodisme ciutadà, artistes que busquen suport dels seus admiradors, campanyes electorals o recursos per una "start-up", una empresa de creació recent que es troba en fase de desenvolupament de producte i obertura de mercats.


Com es fa?

El micromecenatge és un sistema que es basa en "donacions", que són en realitat inversions ja que al darrere acostuma a haver-hi una "compensació" econòmica, en el cas que es puguin generar beneficis o participacions de l'empresa, o, la més habitual, simbòlica, que atrau els mecenes per la compensació proposada.

Normalment es fa una escala de quantitats portades i en funció de l'import s'obtenen unes compensacions o unes altres.

Quines condicions cal complir?

Normalment, els projectes han de ser acceptats pels administradors de les empreses de micromecenatge que demanen creadors responsables, amb projectes de qualitat i amb ganes de tirar-los endavant. No tot s'hi val. Si el projecte és acceptat, es publica, es publicita i s'esperen els resultats. L'emprenedor es compromet a tirar endavant el projecte específic i a no usar les quantitats recaptades per altres finalitats.

Si s'assoleix la quantitat demanada en el temps previst (40 dies des de que comença el projecte), el projecte es tirarà endavantSi no, l'emprenedor no es quedarà amb la part de diners que ja s'hagin aportat sinó que aquests es retornaran als inversors o mecenes








Les nostres recompenses


Els mecenes podeu aportar quantitats que van des dels 5€ fins als 250€.
Les nostres recompenses van en funció de la quantitat aportada.      




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Ads (Documentation Required)

Author Info (Documentation Required)