12 de gen. 2017

Espais AgroambientalsFundació sigea és una entitat que ofereix un servei a la societat que es concreta en l'àmbit del medi ambient i del patrimoni i volem generar les millors condicions per a que tots els nostres beneficiaris s'encomanin per tota la vida en l'estima per la natura , el territori i el medi ambient.

Amb la intenció de fomentar el desenvolupament sostenible ens dediquem a crear i realitzar programes d'educació ambiental i projectes de custòdia del territori, realitzant també serveis de protecció i condicionament ambiental.

Passejar per qualsevol dels espais agroambientals que hem desenvolupat en els darrers anys, és una experiència que educa, recorda el valor del territori pròxim, i contribueix a la promoció turística local i comarcal.
Els espais agroambientals combinen natura, ciència i ecologia. És molt important que tothom s'adoni que els espais naturals són fonamentals, imprescindibles i que ens aporten VALOR als nostres municipis tant pressionats pel ciment.

Us recomanem les visites guiades als espais naturals protegits i als espais agroambientals que gestionem. En aquests darrers hem fet actuacions de recuperació ambiental i dels antics conreus tradicionals tant a muntanya com al Delta del Llobregat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Post Ads (Documentation Required)

Author Info (Documentation Required)